Sommar! Nu!

falsterbo -06

Ute viner vinden, och jag sitter ensam med en kopp te och längtar efter sommar. Just nu vill jag bara bli nergrävd i varm sand i falsterbo för evigt. Ta mig bort från detta pissväder!

All work, work!

Det är vid en illa vald tidpunkt jag sätter mig ner och skriver mitt första inlägg. Nu när jag ska skriva något bra och jätteintressant och skitsmart. En väldigt illa vald tidpunkt. Jag är stressad och sunkig och förkyld och arg. Sitter med en massa jobb och en massa skolarbete, bokstavligt talat två stora jäkla högar att ta tag i. Det är både inlämning av jobb + prov imorgon. Klockan är 20.46, hade hoppats på att komma i säng tidigt ikväll och försöka ta igen min alltför stora sömnbrist - eh, vi får väl se hur det går med det? Antagligen blir slutresultatet en jävla massa kaffe och ännu en natt av för få timmars sömn.
   Nu får ni inte tro att jag alltid är sån här. Jag är inte alltid bitter och trött, det är bara just nu. Skolan dödar mig långsamt. Sitter och småfunderar lite över hur jag ska klara av tvåan? Går trots allt bara i ettan. Det ska ju vara relativt lungt? Eller? Om detta tempot ska föreställa lungt så vill jag inte veta var S:t Petris syn på stress är. Gah, panik!
   Okej! Nu är det färdigklagat för idag. Nu är det råpluggning som gäller. Uuh. Råplugga. Ryser av bara ordet. Ciao!

Dagens låt: fly like an eagle - Steve Miller Band. En lugnande bris mitt i paniken. 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0