Lever du, eller andas du bara?


kanelte och krossade drömmar

det gör rätt ont ibland. när man tänker efter. därför försöker jag undvika att tänka efter. jag bara blundar.

Oh boy

Det är som de säger, problem kan inte dränkas med alkohol. Dom jävlarna kan simma. Detta vet jag mycket väl. Trots det gav jag detta gamla faktum en prövning igår. Sorger dränktes i vodkashots och besvikelser blandades ut med rödvin. Jag skrattade mig igenom vad som annars hade varit en jobbig natt. Det kändes skönt för stunden och faktiskt fortfarande ganska skönt när jag cyklade hem i regnet vid gryningen. Men efter 3 timmars sömn på soffan vaknar jag nu till den kalla verkligheten och baksmällan som ett hamrande monster i mitt huvud. Jag är besviken. Sårad och arg. Jag skrek lite igår, det var också skönt. Innan jag började shotta bort mina känslor. Jag saknar kajsa väldigt mycket. var är hon när jag behöver henne. I baguetternas förlovade land och lever loppan. Medan jag gråter och dricker petflaskevin. Som sagt gick allting väldigt bra. Fram tills nu, när jag sitter här. Minus fylla, plus bakfylla. Och tänka sig att det stämde, problemen kunde visst simma och nu simmar de rakt upp mot mitt huvud där de ska plantera sig i form av jobbiga tankar. Och jag kan ingenting göra. Jag kan bara tacka och ta emot och hoppas på det bästa. men jag blir bara så besviken. Varje gång jag hoppas och väntar på att du ska märka, agera, reagera. Jag känner att jag har försökt nu. I helgen drar jag till halmstad. Rättare sagt kl 17.08 idag. Jag, isa, yollan och ebba. Fina vänner tack för att ni finns. Hur hade jag klarat mig utan er. ni är bra på alla sätt. För tänk vad en post-it kan göra för ett brustet hjärta. Ingen förstår det så väl som ni. Okej, allra käraste blogg. Nu måste jag få tummen ur röven. Ta mig i kragen och hoppa in i duschen. Därefter städa lite, packa min väska, dricka mången koppar kaffe och dansa ner till stationen och hoppas på det bästa. För det brukar bli bäst så. Halmstad nästa. Puss, adjö

Tänka sig

Värst vad jag har börjat blogga. Jag ihoplimmad igen, bara så ni vet. Med karlssons klister så allt är bra. Ikväll är det fredag och jag är nyss hemkommen från ida, fest och fläderblomssaft och gratisvodka i köket. Nybörjarmisstag kanske jag och siri och joel skrek. Kanske planerade vi bokbål på toaletten och kanske var prada dagens mest diskutabla märke. Kanske snurrar det lite i min skalle. På bussen hem träffade jag på Green Days hela fan-skara och diskuterade allsång på skansen. Vilket även diskuterades livligt på jobbet idag, då alla i hela världen tydligen sett Amanda Jensen framföra sin smoke on the water-kopia utom jag. Nu för tiden tillhör allsång på skansen typ allmänbildning. När hände detta? Var befann jag mig? Nu är jag sådär lite fyllehungrig och übersocial, jag vill ha någon att  äta mackor  och diskutera FRA-lagens alla negativa aspekter med. Men familjen min är i falsterbo, vännerna mina är antingen i småland eller i sovande tillstånd och pojkvännen min är ej inom räckhåll. VADAN DETTA. Oj caps lock. Nu kom jag och tänka på en liten sak som jag och wilma kom på en gång i tiden: världen skulle vara så mycket finare i caps lock. Inte sant? Tänk en hel värld, en hel befolkning, en hel civilisation, allt i caps lock. Vad vackert. gud vilka fylletankar. Nu är det dags att sova, stina. Tack stina. Snart ska jag följa mitt eget råd. Men jag måste bara diskutera lite fram coh tillbaka med mig själv först. vänta jag ska bara ta lite müsli. DAGENS FRÅGA (caps lock med vilje): varför skriver vi här i sverige müsli med tyskt y? Varför inte mysli? Bra fråga som kräver bra svar, kräver nästan en demonstration och protestlista också. Vänta nu ska jag ta mysli. Sådärja. Åh vi har världens godaste müsli (okej jag erkänner "mysli" såg helt sepe ut) på jobbet, m-m-m. gotti. Idag skulle jag egentligen jobbat mellan  13 - 17 men eftersom det var sepemycket att göra fick jag jobba över till halv åtta, så imorgon ska jag dit och casha in lite mer pengar. Najs. Okej, dags att sova. Kanske ett sex and the city-avsnitt först, eller kanske en extra skål müsli. Eller kanske både och. Livet är till för att njutas av. Jag kan både ha müslin och äta den. Riktigt najs, mannen. Sov gott alla som orkade läsa detta babbel ända hit. Pusshej!

02.02

...och så vändes allt igen. Krasch bom bang och jag är i tusen bitar. 

Tihi!

Klockan är 14.02 och allt är fint. Är det bara jag eller blev världen plötsligt vackrare? 

Värmeslag och nutrilett

Min gud, denna värme. Jag avlider. Det är så varmt, överallt, hela tiden. Men jag skall icke klaga för jag vet att jag kommer hata mig själv för det när det är januari och svinkallt. Men varmt är det. Det kan man konstatera. Igår skulle jag i ett desperat behov av kyla öppna kylen och svalka mig lite, men vad tror ni jag upptäcker då? Jo, kyljäveln är SÖNDER. Därinne är minst lika varmt som ute. Vilket resulterade i att 1) min kyla uteblev och 2) alla matvaror är förstörda. Inte helt ok. 

Men förutom kyl-incidenten är livet är så lätt just nu. Päronen bor i falsterbo och jag bor för det mesta ensam i staden. Det funkar oftast bra. Och i förrgår fick jag ett sommarjobb! Jessika på folk å rock ringde och frågade om jag hade lust att hoppa in och jobba några dagar framöver - jo man tackar, sa jag. Så igår jobbade jag första dagen, svittigt som tusan men faktiskt väldigt roligt. Förhoppningsvis kan jag jobba där mycket i sommar. 

Efter jobbet igår stack vi till stapelbedsparken där lite diverse band spelade, och därefter gick jag, stina, isa och andy till volym. Skönaste sommarkvällen på länge! Nu är jag nyss hemkommen från egmont, ska snart bege mig mot Falsterbo med erik och käka middag med mor och far. Det ska bli mysigt. Ska bara dricka upp min nutrilett shake först - för just det ja, jag glömde ju berätta, i princip det enda som återstår i min kyl efter kyl-incidenten är mammas gamla nutrilett-grejer. Jag går numera alltså på ofrivillig diet. Diskuterade ämnet med Kenneth på jobbet igår, och då lät han mig ta med mig två mackor hem till middag. Måste ta mig i kragen och handla imorgon. 

Well, nu ska jag i alla fall ta bussen till f-bo och få lite riktig mat i magen! Adios amigos

RSS 2.0