Hej hej på dig min bror

Hej blogg! Nu ska jag minsann skriva i dig igen. Jag känner att det är dags. Mestadels för att jag inte har något bättre för mig. Idag är det onsdag och jag har 1) varit hos optikern 2) kollat på 2 avsnitt av OC och 3) ätit pepparkaka. Än så länge är det en trevlig dag. Förutom att mannen min har lämnat mig för simrishamn, det är inte helt bra känner jag. Men då är det ju passande att jag och Karolina drar till bohuslän på fredag! Så slipper jag sitta här i min ensamhet och jäsa. 

I måndags var jag och kajsa ute och shoppade. Har nog aldrig shoppat så mycket på samma gång i hela mitt liv. Jag köpte:
- Röda jeans, monki
- Skärp, monki
- Grå kofta, Weekday
- Svart klänning, h&m
- Behå, h&m
- Svarta jeans, Bennetton 
- Gul blus, Tjallamalla
- Grått linne, monki

Dessutom fick jag ett par svarta apsnygga sidenpumps av Kajsa (vars lilla etta för övrigt håller på att svämma över av skor). Därefter rensade mor och syster ut sina garderober och många, många klänningar intog sina nya platser i min garberob. I loooove it. Dock är det väl också dags för mig snart att rensa ut min total-översvämmade garderob... heh. Annars tycker jag att jag har varit relativt duktig när det gäller sånt. Mitt rum är STÄDAT, alla som vill komma hit och bevittna detta med egna ögon är varmt välkomna. Jag börjar för övrigt känna ett enormt festivalsug igen. Om cirkus en månad är det dags för emmaboda, hemmaboda. Så jävla trevligt. Lite roligt att maskinen ska spela - vad har mannen gjort, en enda låt? Är det "alla som inte dansar" på repeat i en timme som gäller då eller? Återstår att se. 

Jamen det var väl trevligt att få snacka lite med dig idag, fina blogg. Just det ja, jag sa ju att jag hade varit hos optikern, för jag ska få världens fetaste nya glajjor! Kommer bli najs! Mina nuvarande är inte riktigt okej, helt skabbiga och snea och gamla. Nä det blir gött med nya. Kom precis på att det är många som är borta just nu. Frida är i Kanada, Wilma i Las vegas och erik i Simrishamn. Vadan detta? Jag behöver träffa Stina ikväll känner jag. Jag saknar stina. Hon och jag brukar liksom träffas i princip varje dag och nu har vi inte träffats på jättelänge. Funkar ej. Nä nu får jag ta och ringa henne. Tack blogg för att jag fick lufta mina tankar litegrann, vädra mina känslor eller lätta på mitt hjärta eller hur man nu vill uttrycka sig. 

Förresten, jag höll ju på att glömma... checka vår nya låt: www.myspace.com/lykke4life !

En lyckans tid

Okej, jag erkänner att "I'm back"-grejen var något over the top. Många månader har gått sedan dess och min blogg är fortsarande sorgligt inaktiv. Senast igår påpekade min fina vän Isa detta, haha. Så nu känner jag att det är dags. 

Jag är lycklig just nu. Sådär bubblar-i-magen-lycklig. Sådär lycklig så att jag inte riktigt kan äta ordentligt eller sova eller plugga och koncentrera mig på något som är viktigt. Allt känns bra. Snart är det sommarlov och solen gör allting lite finare. Min plånbok ekar tomt och min sömn är nästintil obefintlig men jag har fina minnen så det gör ingenting. Jag känner att jag börjar få ordning på mina prioriteringar vilket är väl behövt och duktigt av mig.  Igår var det student och fyra glas champagne på nästan tom mage. Gick rakt upp i mitt lilla huvud och jag blev så glad, så glad. Ikväll är det releasefest på KB för Billie the visions nya skiva, det blir ball. Varför är allt så fint? Varför är alla runt omkring mig så fantastiska? Varför mår jag så jävla bra som jag gör? Jag vet inte och jag bryr mig inte för allt är underbart. Nu ska jag skriva krönika. Sen förfest. På återseende!

RSS 2.0